Om Förarmiljö AB

Förarmiljö AB (namnändrat från BE-GE Förarmiljö AB) grundades 1987 i Säter av Lars-Inge Andersson. Han satte som mål att förse förare med en genomtänkt, ergonomisk och hållbar förarmiljö. Det har i dag resulterat i högsta möjliga komfort och sittriktighet, i kombination med enkla och okomplicerade lösningar.

Allt utvecklingsarbete sker i nära samarbete med tillverkande företag av hytter, med ergonomer och förare i olika miljöer. Detta garanterar att höga krav på ergonomi, säkerhet och komfort uppfylls.

Lars-Inge Andersson har ett förflutet i skogsbranschen och har själv kört många typer av maskiner. Han har många idéer om hur förarmiljön kan förbättras inom ergonomi, säkerhet, komfort och hållbarhet. Produkterna eller Förarstolarna bygger på robusta grundfunktioner som kan anpassas till olika marknader, miljöer och förare.

Grundkonstruktioner och produkter utvecklas ständigt samtidigt som nya modeller kommer i produktion. Allt är ISO testat och testat i riktiga förarmiljöer.

Det nära utvecklingsarbetet med kunder och tillverkare ger oss hög flexibilitet och lyhördhet för våra kunders önskemål och krav. Vi har anpassningar och lösningar som passar de flesta maskiner och förare.

Speciallösningar och utmaningar i förarmiljö är vår styrka, ingen utmaning är för liten eller för svår.

Kontakta oss för en komplett lösning!

sv_SESE